dimarts, 1 de maig del 2012

BENVINGUDA

Hola a tothom!!

Es presenta aquest espai amb la intenció de facilitar l'accés a les informacions que ens arriben via "Reunions de Zona".

Aquestes reunions es fan els dimecres -no tots- i acudeixen representants de diferents centres del Vallès, així com representació sindical. Fins fa ben poc hi assitien únicament centres d'Infantil-Primària, però darrerament comencen a participar-hi també companys de Secundària.

Fins ara la dinàmica en el tema laboral ha estat al nostre centre una mica irregular: canvis de persones, temporades poc actives, temporades massa atrafegades. S'ha anat portat informació escrita al centre, s'ha comunicat alguna qüestió via claustre o reunions informals...

Ara, però, aquest espai pretén facilitar el transvassament d'informació d'una manera més àgil: fer arribar el que es parla, es fa i es decideix a la "Reunió de Zona", així com recollir propostes, intercanviar dades, i facilitar a tothom l'accés a la informació que ens ha de possibilitar DECIDIR i aportar coses.

En principi, la funció bàsica de "laboralfontetes" és la de "deixar" en un lloc accesible la informació que genera aquesta reunió intercentres, per a que totohom interessat hi pugui accedir. Junt amb això, es faciliten unes eines que permeten aportacions concretes sobre els temes de les reunions de les treballadores o sobre qüestions més específiques del centre de treball. Bàsicament, doncs, "laboralfontetes" és un calaix a la Sala de Professorat que no consumeix paper i que es pot consultar des de qualsevol lloc.

A més a més, hi ha l'opció de que qualsevol persona interessada faci arribar -al correu electrònic o al "xat box"- qualsevol cosa que consideri "compartible". I l'aportació pot ser anònima. És el cas d'alguns dels videos i imatges que ja hi ha penjats.

Salut!

[i treball].


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada